Tip Top Anya

Sikerélmények

Sikerélmények

Kedves Tip Top Anyák!

Ez most egy kicsit rövidebb bejegyzés lesz, bár lehet annál fontosabb. Kicsit besűrűsödtek a feladatok, de hát kinek nem. Amiről szerettem volna Nektek írni az az, hogy részt veszek egy tréningen, ami a jelenlegi ténykedéseimmel kapcsolatos. A részletekkel nem is igazán untatnálak Benneteket, viszont az élményeimet szeretném megosztani Veletek.

A tréning angolul folyik, amit egy amerikai oktató tart. Fantasztikus és rengeteg energiával tölt fel. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy bár régebben voltak próbálkozásaim az angollal, nagyjából nem is nevezném nyelvtudásnak, amit tudtam, nem használtam. Viszont tavaly novemberben gondoltam egyet és úgy döntöttem, hogy ezt a területet szeretném erősíteni és neki estem. Ma meg angolul levelezek, angolul tanulok. Hatalmas sikerként élem meg.

Mindezt nem dicsekvésből osztottam meg Veletek, hanem azért hogy elmondhassam, hogy mennyire fontosak az életünkben azok az élmények, amelyek motiválnak és büszkeséggel töltenek el. Egy-egy fárasztó nap után is teljesen más energiával vágsz bele a hétköznapokba. Szerintem teljesen mindegy, hogy mivel éred el ezt az érzést. Azzal, hogy elpakoltál otthon, vagy, hogy sikerült a gyereknek megtanítani valamit, a munkáddal kapcsolatosan vagy a hobbiddal!

Egy a lényeg, erre az érzésre szüksége van a lelkünknek!

Szóval hajrá Tip Top Anyák!

A képhez tartozó alt jellemző üres; Siker-1024x915.jpg a fájlnév